Algemene Voorwaarden

 

1. Acceptatie van Voorwaarden

Door gebruik te maken van de website www.tattooebook.com, een dienst aangeboden voor Tattoo Bandit, geregistreerd te KvK Amsterdam, KvKnummer: 52959678, stemt u in met de onderstaande Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met een deel van deze voorwaarden, dient u onze diensten niet te gebruiken en/of aan te schaffen in de webshop.

 

2. Toegang en Gebruik van de Website en het Tattoo Ebook

Het gebruik van de website en het Tattoo Ebook is onderhevig aan deze Algemene Voorwaarden en alle toepasselijke wetten en voorschriften.

 

3. Betalingsvoorwaarden

3.1 Product-/Dienstomschrijving: Het digitale Tattoo Ebook biedt schriftelijke informatie omtrent het tatoeëren.

3.2 Prijsstelling en Betaling: Alle prijzen zijn vermeld in EUR. Betaling is vereist op het moment van aankoop. Betalingen worden verwerkt via Mollie, PayPal, Ideal en alle overig betaaldiensten die wij aanbieden.

3.3 Toegangslevering: Na succesvolle betaling ontvangen gebruikers het digitale tattoo ebook, digitaal, downloaden via de website.

 

4. Retour- en Restitutiebeleid

4.1 Restituties: Als u problemen ondervindt binnen 10 dagen na aankoop, neem dan contact met ons op via info@tattooebook.com. Restituties worden overwogen volgens de voorwaarden in ons Restitutiebeleid.

4.2 Retourbeleid: Vanwege de digitale aard van onze producten zijn retouren niet mogelijk. Eventuele uitzonderingen kunnen worden besproken met onze supportafdeling via info@tattooebook.com

 

5. Annuleringsbeleid

U kunt bestellingen onder bepaalde voorwaarden annuleren voor het einde van de betaalde periode. Details over eventuele bijbehorende kosten zijn te vinden in ons Annuleringsbeleid.

6. Privacybeleid

6.1. Verzameling van Informatie: We verzamelen, gebruiken en bewaren persoonlijke informatie in overeenstemming met relevante wetgeving inzake gegevensbescherming.

Vervolg Algemene Voorwaarden

 

6.2. Gegevensbeveiliging: We nemen maatregelen om gebruikersgegevens te beveiligen en te voldoen aan de voorschriften inzake gegevensbescherming.

 

7. Intellectueel Eigendom

7.1. Eigendom: Tattoo Bandit bezit alle inhoud, inclusief virtuele of digitale producten.

7.2. Gebruiksbeperkingen: Gebruikers mogen onze inhoud niet gebruiken zonder toestemming, inclusief het herpubliceren of herverdelen van digitale producten.

 

8. Compliance met Betalingsverwerkers

Onze website opereert volgens de algemene voorwaarden van Mollie,PayPal, Ideal en alle overige betaaldiensten waar jij gebruik van kan maken. Gebruikers moeten zich houden aan hun respectieve voorwaarden.

 

9. Geschillenbeslechting

Details over het oplossen van geschillen met betrekking tot virtuele transacties en de bevoegde rechtsgebieden worden beschreven.

 

10. Beperking van Aansprakelijkheid

We bieden een disclaimer van garanties en beperkingen van aansprakelijkheid, rekening houdend met de digitale aard van onze diensten en naleving van toepasselijke wetgeving. Tattoo Bandit kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele handelingen die de lezer van het Tattoo Ebook uitvoert, ook als koper niet tevreden is met de te verwachten inhoud.

 

11. Vrijwaring

Gebruikers stemmen ermee in Tattoo Bandit te vrijwaren tegen bepaalde claims met betrekking tot virtuele transacties.

 

12. Wijzigingen in de Voorwaarden

Tattoo Bandit behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen, met kennisgeving aan gebruikers.


Het meest complete #1 tattoo e-book van Nederland en België


Word jij een tatoeëerder die zijn dromen laat uitkomen?

 

• Alles wat je moet weten, tatoeëren van A-Z uitgelegd

• Éen op éen contact en coaching door Tattoo Bandit

• Een complete tattoo bijbel met de geheimen van het vak

• Mogelijkheid tot privéles in een tattooshop


Let op: De actieprijs vervalt na de eerste 50 aanmeldingen nu voor € 499,- i.p.v € 699,-

betalen in 3 termijnen is mogelijk

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.